Algemene informatie

Smaakvol logeren in het groene decor van Het Buiten Land. Meer dan een gastenverblijf is Het Buiten Land een inspirerende plek waar verdieping en rust elkaar vinden. De gastenkamers, de sfeervolle eetzaal en de schitterende tuin vormen een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de weelderige natuur in de omgeving: het Dwingelderveld, de Anserdennen en het Drents-Friese Wold. Te midden van bedauwde velden met dartele veulens, eindeloze fietspaden door de zacht geurende heide en lommerrijke picknickplaatsen is Het Buiten Land een centrum van inspiratie en ontspanning. In het voorjaar van 2007 begon Rob Bartels in dit karakteristieke pand zijn ‘Bartels Bed & Breakfast’. Samen met zijn levenspartner Joke Land, die in Het Buiten Land een opleidingscentrum leidt, koos hij voor de groene bedding van Zuidwest-Drenthe om te wonen en te werken. Wie dat wil, kan samen met hen genieten van deze unieke omgeving.

Bartels Bed & Breakfast is gehuisvest in Het Buiten Land, een volledig verbouwd pand uit circa 1890, dat in het verleden gediend heeft als boerderij en later als hotel-restaurant. Er is nu, naast onze B&B, een opleidingscentrum in gevestigd.

Het Buiten Land ligt midden in het dorp Ansen. Ansen ligt 3 kilometer van Ruinen, 9 kilometer van Dwingeloo en 15 kilometer van Hoogeveen en Meppel. 

Contactinformatie

 06-22 91 23 50Kerkdijk 187964KB Ansen www.bartelsbb.nlLaatste controle: mei 2021

Plan route

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hotel of B&B