SVR Camping de Weidenbos

Hees 9
7963PA Ruinen
0522-47 17 06
06-22 97 80 94
g.klomp@deweidenbos.nl
Route

Boerderijcamping De Weidenbos is een echte familiecamping. Kinderen vermaken zich op de boerderij, met pony’s, konijnen en aanwezig speelgoed. Een paradijs voor kinderen, een oase voor (o)pa en (o)ma.

De camping ligt aan een rustige weg en is gemakkelijk te bereiken vanaf de weg tussen Pesse en Meppel (N375). Er zijn in totaal 25 campeerplaatsen, verdeelt over twee in elkaar
overgaande velden. De ruime campeerplekken zijn gesitueerd rondom het grote veld zodat u een goed overzicht heeft. Achterop de camping is een kleiner veld, waar u een mooi uitzicht heeft over de weilanden en het dorp Ruinen.

Op de boerderij worden fokschapen, kleinvee en paarden gehouden. Ook is het mogelijk uw eigen paard of pony te stallen.

Het geheel ademt rust en sfeer uit, u zult zich hier snel thuis voelen! Voor kinderen is het een beleving om te spelen in en om de boerderij. Voor ouders, opa en oma een oase en voor de kinderen een paradijs met pony’s, paarden, skelters, fietsjes en een sulky. Er zijn meerdere pony’s op de camping aanwezig, waar de kinderen onbeperkt op mogen rijden. Ponyrijden op onze camping is Gratis!

Trekkerstenten en huifkarren zijn ook welkom op onze camping. Als u geen caravan heeft geen nood wij verhuren tevens een volledig ingerichte 4-persoons stacaravan.

Openingstijden

Het hele jaar geopend