@Femke Anne-Galerie Winkel Toeristinfo

  Brink 5
  7963AA Ruinen
  06-14 34 81 08
  info@femke-anne.nl
  femkekaldenberg@gmail.com
  Route

  Femke Anne - galerie / atelier / workshops / winkel en Toeristinfo (TIP) is gevestigd in het prachtige pand aan de Brink 5 in Ruinen, naast de Mariakerk.

  Er is altijd wat te doen, bijna dagelijks komen groepen workshoppen bij Femke Anne. Abstract of figuratief, aan u de keuze. Erg leuk voor bedrijfsuitje of met vrienden / familie

  Naast kunstwerken van Femke Anne en vele anderen zijn er in de winkel veel leuke, originele en betaalbare cadeaus te koop, en er is een prachtige collectie poppenhuisboekjes en schilderijtjes, gemaakt door Femke Anne.

  Sinds november 2017 is het zelfstandig kantoor van het Toeristisch Informatie punt (TIP) gesloten. Op verzoek van de Stichting Promotie Ruinen heeft Femke Anne het informatieve deel overgenomen, dat wil zeggen, verkoop van fiets-en wandelkaarten, informatieverstrekking over de omgeving enz. Daarnaast kunt u bij @Femke Anne uurkaarten kopen voor de tennisbaan, en verstrekt ze informatiepakketten voor seizoensabonnementen voor het zwembad. En niet te vergeten: de kaarten voor het jaarlijks openluchtspel van Ruinen kunnen bij Femke Anne gekocht worden.

  Femke Anne heeft een lange biografie. Ze is geboren in Zuid Afrika (1962). Ze heeft na haar schooltijd alle opleidingen gedaan bij de KNLTB (tennisbond), ze heeft haar A en B licentie en heeft vele jaren lesgegeven. Het hoogtepunt was het behalen van de wereldtitel met de Nederlandse ploeg rolstoeltennissers, in Irvine (USA). Na een zware rugoperatie is ze omgeschoold en jarenlang redacteur/eindredacteur van vakbladen geweest. Door haar interesse in politiek/beleid heeft ze jarenlang politieke verslaggeving gedaan, waarna ze gevraagd werd om zich kandidaat te stellen. Om een lang verhaal kort te maken: ze is jarenlang raadslid/wethouder geweest. Voor de liefde is ze naar Drenthe gekomen, haar echtgenoot is een geboren en getogen Drent. Femke Anne geniet volop van het leven in de mooie provincie, en van de prachtige locatie in Ruinen waar ze in 2013 een galerie is begonnen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf met vele activiteiten en een groot netwerk. Femke Anne behoort tot the European Contemporary Artists, ze is lid van de Sociëteit Drentse Kunstenaars, lid Nationale Associatie van Beeldend Kunstenaars, lid Cultureel Platform, lid Dorpsbelangen Rune en Ondernemend Ruinen.

  Openingstijden
  maandag van 09:30 tot 17:00
  woensdag van 09:30 tot 17:00
  donderdag van 09:30 tot 17:00
  vrijdag van 09:30 tot 17:00
  zaterdag van 09:30 tot 18:00
  zondag van 13:00 tot 17:00 (alleen op zondag open bij evenementen op de Brink en bij workshops)

  op dinsdag gesloten 

  op zondag alleen open bij evenementen en workshops

  Diensten

  workshop koeien kippen dikke dames enzEen workshop bij Femke Anne begint met een korte rondleiding door de winkel en de galerie. Ze...
  \