Algemene informatie

App is een onafhankelijk en een van origine Nederlands bedrijf, dat actief is in het ontwikkelen van (bibliotheek) software met als specialismen: Webapplicaties, internetregulering en betalingen. App is in 1997 ontstaan vanuit de bibliotheken van Assen en Emmen. Tegenwoordig is App gevestigd in Ruinen en werkt met een team van 18 mensen. App heeft de mensen, kennis en tools om uw idee te vertalen in een efficiënte online applicatie of bijvoorbeeld een fraaie interactieve website.

Het succes van App is te danken aan de servicegerichtheid, de grote betrokkenheid bij de klanten en de markt, de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van de software en de algehele kwaliteit van de organisatie. Alle oplossingen zijn geheel vanuit de praktijk ontwikkeld en passen daardoor geheel bij de huidige eisen en wensen van de gebruikers.

Contactinformatie

 0522-47 33 33Brink 77963AA Ruinen www.appsoftware.nlLaatste controle: september 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Gehandicaptenparkeerplaats(en)

Contactpersoon

Diensten

Consultancy

Luisteren, analyserend denken, adviseren en desgewenst creërenWij helpen u graag verder Vijf jaar geleden hadden we consultancy nog niet in onze standaard dienstverlening zitten. Uiteraard werden we wel eens gevraagd om mee te denken links of rechts, maar dat was het dan. Door het jarenlang...

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

ICT-bedrijf