Algemene informatie

Ontspannen, bewegen en bewustworden met Groenkracht. Ontdek je eigen natuurlijkheid.

Buitenyoga, yogawandeling en indoor yoga: de wekelijkse lessen zijn geschikt voor iedereen. Yoga biedt ontspanning door inspanning, ademregulering en het is herstelbevorderend. Tijdens de lessen wordt op een milde manier gewerkt aan kracht, souplesse en balans. Je leert je grenzen te vinden en te bewaken.

Mind-Walk®: mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, het is geschikt voor beginnende en gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus. Mind-Walk® wordt als complete cursus gegeven. Ook zijn er door het jaar heen diverse losse lessen/workshops.

De doorwerking van yoga en Mind-Walk® kun je ervaren in het dagelijks leven, zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport.

Contactinformatie

Openingstijden

Actuele informatie over de activiteiten op de website. De RIVM voorschriften ten aanzien van Covid-19 worden opgevolgd.

Diensten

Yoga en Mind-Walk®

Natuurlijk groen "De natuur inspireert en geeft energie. Buiten zijn geeft lucht en licht, het brengt rust en balans. Onder invloed van de elementen ervaar je de kracht van de natuur en de cyclus van de seizoenen. Voor mij heeft het buiten zijn altijd plaats gehad in mijn leven. Opgroeiende op...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Sportorganisatie Sportvereniging Yoga- of meditatiecentrum