Algemene informatie

Solex Drenthe in Ruinen verzorgt gezellige, nostalgische toertochten. U maak op ouderwetse solexen, gewapend met pothelm, een leuke tocht door de prachtige natuur van Drenthe. Onderweg kunt u desgewenst stilstaan bij bezienswaardigheden en natuurlijk wordt er gedacht aan de inwendige mens.

De tochten zijn niet alleen geschikt voor een personeelsuitje, familiedag of teambuildingsactiviteit, maar ook voor groepen die het gewoon leuk vinden om ontspannen door Drenthe te toeren.
Om op onze Solexen te mogen rijden, dient u wel in het bezit te zijn van een auto- of brommerrijbewijs. Let er op dat u niet uw mooiste kleding en schoenen aantrekt voor de Solex tour. De Solex kan namelijk wel eens een druppel olie lekken.

Contactinformatie

 06-10 23 16 14Wolvenweg 27963BG Ruinen www.solexdrenthe.nlLaatste controle: september 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Diensten

Solex toertochten

Solex Drenthe in Ruinen verzorgt gezellige, nostalgische toertochten. U maak op ouderwetse solexen, gewapend met pothelm, een leuke tocht door de prachtige natuur van Drenthe. Onderweg kunt u desgewenst stilstaan bij bezienswaardigheden en natuurlijk wordt er gedacht aan de inwendige mens. De...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Outdoorrecreatie en -activiteitenorganisatie